Dr. Peter Everts studeerde psychologie aan de RijksUniversiteit Groningen ('85) en volgde de opleiding Interventie Management aan de Nyenrode Business University ('09). In 2011 promoveerde hij op het proefschrift Creativiteitscreatie: het Spel, de Passie en de Verbeelding. Sinds 1987 is hij actief bij implementatie en verandervraagstukken op het gebied van Organisatieontwikkeling en (Sociale) Innovatie. Zijn activiteiten variƫren van interim- en projectmanagement tot consultancy, assessment, coaching, training en loopbaanbegeleiding.

Transitie vraagstukken en inzetten op Creativiteit en Innovatie als groeistrategie hebben zijn bijzondere aandacht.

Peter maakt onderdeel uit van een netwerk van ervaren interim-managers en adviseurs waarmee hij op projectbasis samenwerkt.
Of het nu gaat om groei, krimp, veranderen of consolideren; de menselijke factor staat centraal bij het realiseren van doelen. Standaardoplossingen bestaan in zijn optiek niet, eerder vormen juist onconventionele benaderingen de sleutel naar succes. Dit vereist durf en creativiteit, zowel bij de opdrachtgever als bij de interimmer of adviseur.

Peter is daarnaast actief als musicus, producer en componist. Hij runt zijn eigen Inner Space Studio en brengt, samen met anderen, CD's uit die internationaal aandacht en waardering verkrijgen.

Voor een meer uitgebreid overzicht van zijn activiteiten klikt u op de links die hieronder staan.


Everts Consultancy

Voor mens en organisatie